Om os

Norgaard Promotion er en branding virksomhed, som tilbyder alt indenfor firmagaver, firmajulegaver og reklameartikler med eller uden personificering. Vi har desuden et bredt sortiment af profilbeklædning, arbejdstøj, sportstøj og fritidstøj med broderi og tryk.

Vi er kendetegnet ved kundenærhed, høj fleksibilitet, god kvalitet og kreativ udvikling af både simple og mere komplicerede reklamegaveløsninger, som dækker alle behov.

Vi tilbyder flotte, kreative og ikke mindst konkurrencedygtige løsninger til utallige formål. Herudover har vi et tæt og langvarigt samarbejde med kompetente og konkurrencedygtige producenter og leverandører i Europa og Østen, kan der kan supplere med løsninger derfra, hvor det måtte give mening for vores kunder.

Vi arbejder hver dag målrettet med at finde de rette og helt unikke løsninger, som i et konkurrencepræget marked er nødvendigt for at skabe maksimal synlighed for kundens virksomhed.

Norgaard Promotion rådgiver, udvikler, designer, producerer og leverer promotion produkter, som understøtter virksomhedens marketingstrategi.

Vi definerer mulighederne sammen med virksomheden i tæt samarbejde med projektledere, grafikere og designere. Udvikler ideer måske med efterfølgende udarbejdelse af prototyper før endelig produktion finder sted enten i Europa eller Østen. De løsninger vi eksekverer har det klare forretningsmæssige formål, at understøtte virksomhedens branding og kernekompetencer samt salgsmål. I det hele taget forstærke og udvikle virksomhedens brand.

Vi tilbyder desuden grafiske løsninger samt kreativ udvikling af både komplicerede og mere simple emballage- og displayløsninger til alle, som har disse behov og til utallige formål.

Vi følger med i moden samt de seneste trends og tendenser.

Kundeporteføljen omfatter i dag en række såvel mindre som større service- og produktionsvirksomheder indenfor mange forskellige brancher.

Med Norgaard Promotion som sparringspartner handler du med en virksomhed med mere end 25 års erfaring i branchen.


Med venlig hilsen,

Bettina Nørgaard