Synlighed giver stor reklameværdi

OM NORGAARD PROMOTION

GRØN OMTANKE

Hos NØRGAARD PROMOTION ønsker vi at levere firmagaver, reklameartikler og firmatøj, der både er af den bedste kvalitet og samtidig viser grøn omtanke. Vi arbejder derfor løbende på en omstilling til en stærk, bæredygtig profil i tæt samarbejde med vores leverandører. Sammen vil vi sikre en ansvarlig virksomhedspraksis og mere bæredygtighed i respekt for miljø, mennesker og vores fælles fremtid. Så både I og vi kan stå inde for de firmagaver I vælger -  og som afspejler vores fælles værdier.

Vi vil være med til at højne den sociale og miljømæssige udvikling gennem et fælles ansvar med de leverandører vi har. Sammen vil vi skabe større gennemsigtighed i forhold til, hvordan varerne bl.a. produceres og emballeres - og ikke mindst hvad der allerede bliver gjort for at skubbe den bæredygtige udvikling i den rigtige retning.

 

HVORFOR NORGAARD PROMOTION

NORGAARD PROMOTION er en branding virksomhed som hjælper virksomheder med at finde de helt rigtige løsninger indenfor firmagaver, reklamegaver og firmatøj både med- og uden logo. Det gør vi ved at tilbyde et bredt udvalg- og en stor samling af nøje udvalgte kvalitetprodukter fra nogle af verdens mest anerkendte leverandører og brands. Fælles for vores nationale og internationale producenter og leverandører er, at de med passion, teknisk kunnen og mange års ekspertise i mange tilfælde er førende indenfor hver deres område. Vi kan derfor tilbyde et bredspektret sortiment med noget af det ypperste på markedet ikke mindst indenfor gourmet og livsstil.

Indenfor profilbeklædning tilbyder vi et bredt sortiment af mærker og brands fra både ind- og udland samt i mange kvaliteter når det gælder firmatøj, arbejdstøj, sportstøj, firmatøj til events og beklædning til messer eller andre specielle arrangementer.

Nørgaard Promotion er således en professionel totalleverandør der sætter kundens behov og tilfredshed som højeste prioritet. Vi rådgiver og sparrer med kunden hele vejen i processen.Vi tager ansvar og giver dig tryghed når du handler hos os. Vi er kendetegnet ved kundenærhed, stor fleksibilitet, høj kvalitet og kreativ sparring omkring reklamegaveløsninger til vores kunder.

Vi arbejder hver dag målrettet for at finde de helt rigtige og unikke løsninger som i et konkurrencepræget marked er nødvendigt for at skabe maksimal synlighed.

Med NORGAARD PROMOTION får I en unik mulighed for at give en gave, der afspejler jeres firmas værdier. Når I vælger en gave fra os, er I sikret høj kvalitet fra producenter, der sætter en ære i at levere unikke og bæredygtige produkter, som I kan stå inde for. Kvalitet går aldrig af mode.

NORGAARD PROMOTION er i dag en digital og webbaseret forretning uden showroom. Vi sender fysiske prøver direkte til vores kunder fra vores samarbejdspartnere.

 

VI SOURCER ALT

Vi sourcer stort set alt og vi løser en hvilken som helst opgave for din virksomhed. Det gælder både hasteopgaver, standardopgaver eller Østen produktioner med længere leveringstider. Vi har et nært og langvarigt samarbejde med vores kompetente og dygtige leverandører både i Europa og Østen. Vi tager ansvar for hele processen og sikrer os at kvaliteten er i ordren. Det gælder fra valg af produkt og evt. personificering, kvalitetskontrol, logistik og fragt frem til produktet modtages i din virksomhed som aftalt.

 

INSPIRATION OG RÅDGIVNING

Hos Norgaard Promotion er god service en selvfølge og vi bestræber os på at give jer den bedste sparring og rådgivning i forbindelse med valg af firmagaver og reklamegaverløsninger. Vi har flere tusinde gaver på webshoppen men derudover er der også mulighed for at hente inspiration i vores online-kataloger på  hjemmesiden. Du kan her selv søge efter produkter og handle online og derved spare tid. Men du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os så vi hjælpe dig med de helt rigtige gaveløsninger.

VI DIFFERENTIERER OS 

Norgaard Promotions indehaver Bettina Nørgaard har mere end 25 års erfaring i branchen samt en uddanelse som HD i afsætningsøkonomi. Hun har desuden arbejdet på flere reklamebureauer i København. Vi er blandt markedets mest kompetente sparringspartnere. Vi brænder for at skabe resultater for vores kunder og give dem gode oplevelser. Der er er aldrig langt fra tanke til eksekvering.Vi er kendetegnet ved kundenærhed, stor fleksibilitet, høj kvalitet og kreativ sparring omkring reklamegaveløsninger til vores kunder.Vi arbejder hver dag målrettet på at finde de helt rigtige og unikke kvalitetsprodukter som i et konkurrencepræget marked er nødvendigt for at skabe maksimal synlighed for vores kunder. Vi holder os konstant ajour med moden, tidens trends og tendenser til vores kunders fordel.

Vi er der når vores kunder har brug for os også i weekenden. Derfor er vi klar, udover mandag til fredag fra 7.00-18.00 også på lørdage og søndage 10.00-16.00.

REFERENCER

Hos NORGAARD PROMOTION hjælper vi alle størrelser virksomheder. Vi servicerer alle typer kunder og fra alle brancher. Udover virksomheder spænder vores kunder over skoler, foreninger og kommuner. Vi er stolte over at have referencer som Københavns Lufthavne A/S, Vestas A/S, Danske Spil, Illum, Coop, TDC A/S, Telmore, Live Nation, og Københavns Kommune for at nævne nogle af de større og mere kendte.

Vi glæder os til også at hjælpe jer!

Med venlig hilsen,

Norgaard Promotion

Bettina Nørgaard