Stor synlighed giver effektiv reklameværdi

OM NØRGAARD PROMOTION

Nørgaard Promotion er en branding virksomhed som hjælper virksomheder med at skabe stor synlighed som giver effektiv reklameværdi.

Det gør vi ved at tilbyde et bredt udvalg af firmagaver, firmajulegaver, reklameartikler og profilbeklædning i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Norgaard Promotion er en branding virksomhed som tilbyder et stort udvalg indenfor firmagaver, firmajulegaver og reklameartikler både med-og uden logo.

Vi har desuden et bredt sortiment når det gælder profilbeklædning, arbejdstøj, sportstøj f.eks. til events, beklædning til messer samt fritidstøj.

Nørgaard Promotion er en professionel totalleverandør der sætter kundernes behov og tilfredshed som højeste prioritet. Vi rådgiver og sparrer med kunden hele vejen i processen. Det gælder uanset om du køber firmagaver, reklameartikler, profilbeklædning eller produkter til messer og events.

Vi tager ansvar og giver dig tryghed når du handler hos os. Vi er kendetegnet ved kundenærhed, stor fleksibilitet, høj kvalitet og kreativ sparring omkring reklamegaveløsninger til vores kunder.

Vi arbejder hver dag målrettet for at finde de helt rigtige og unikke løsninger som i et konkurrencepræget marked er nødvendigt for at skabe maksimal synlighed for vores kunder.

Med Norgaard Promotion som sparringspartner handler du med en virksomhed med mere end 25 års erfaring i branchen.

Norgaard Promotion er i dag udelukkende en digital og webbaseret forretning uden showroom. Vi sender fysiske prøver direkte til vores kunder fra vores samarbejdspartnere.

Vi sourcer alt

Alt kan lade sig gøre og vi løser en hvilken som helst opgave for din virksomhed. gælder både hasteopgaver, standardopgaver eller Østen produktioner med længere leveringstider hvor der kan spares penge.Vi har et nært og langvarigt samarbejde med vores kompetente og konkurrencedygtige leverandører både i Europa og Østen. Vi tager ansvar for hele processen og sikrer os at kvaliteten er i ordren. Det gælder fra valg af produkt og evt. personificering, kvalitetskontrol, logistik og fragt frem til produktet modtages i din virksomhed som aftalt.

Inspiration og rådgivning

Norgaard Promotion er gode service en selvfølge og vi bestræber os på at give jer den bedste sparring og rådgivning. Der er mere end 5.0000 produkter på webshoppen men derudover er der også mulighed for at hente inspiration i vores online-kataloger på vores hjemmeside. Du kan her selv søge efter produkter og handle online og derved spare tid. Men du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os om råd og vejledning.

Hvordan vi differentierer os

Norgaard Promotions ejer Bettina Nørgaard har mere end 25 års erfaring i branchen og fra reklamebureauer samt en uddannelse som HD i afsætningsøkonomi. Vi er blandt markedets mest kompetente sparringspartnere. Vi brænder for at skabe resultater for vores kunder og give dem gode oplevelser. Der er er aldrig langt fra tanke til eksekvering.Vi er kendetegnet ved kundenærhed, stor fleksibilitet, høj kvalitet og kreativ sparring omkring reklamegaveløsninger til vores kunder.Vi arbejder hver dag målrettet på at finde de helt rigtige og unikke kvalitetsprodukter som i et konkurrencepræget marked er nødvendigt for at skabe maksimal synlighed for vores kunder.Vi holder os konstant ajour med moden, tidens trends og tendenser til vores kunders fordel.

Vi er der når vores kunder har brug for os også i weekenden. Derfor er vi klar, udover mandag til fredag fra 7.00-18.00 også på lørdage og søndage 10.00-16.00.

Kunder hos Norgaard Promotion

Hos os er vi glade for alle typer kunder både små- og større virksomheder fra alle brancher.Udover virksomheder spænder det over skoler, foreninger og kommuner.er stolte over gennem årene og stadig servicerer kunder som Københavns Lufthavne A/S, Vestas A/S, Danske Spil, Illum, Coop, TDC A/S, Telmore, Live Nation/Royal Arena, Københavns Kommune for at nævne nogle af de mere kendte.

Med venlig hilsen,

Norgaard Promotion

Bettina Nørgaard